EL PROCÉS

EL PROCÉS

El treball plàstic és un acte de comunicació, sovint no es pot partir del no-res. La reflexió prèvia, la recerca d'una història o una emoció són els inicis d'una obra. Quan sabem què, cal triar el com. Trobar  els elements del llenguatge plàstic que atorgaran el sentit a l'obra. L'assaig, la recerca i el treball completen la seqüència.

EL PROCÉS
EL PROCÉS
EL PROCÉS

Mirar dins d'un mateix o donar un cop d'ull a l'entorn proper és una bona manera de teixir el sentit d'una obra. Alçar una mica més la mirada i ser testimoni de la història que ens toca viure, n'és una altra.


ELS DIBUIXOS INICIALS  i l'obra en petit format són eines útils per trobar la manera de plasmar la nostra mirada. Estirar el fil de gargots inicials porta, a vegades, troballes sorprenents. 

 

 

 

DEL PAPER AL SUPORT.  Els traços inicials sobre el suport orienten la creació de textures i volums. Empastats i materials van organitzant-se amb delicadesa i precisió, generant  qualitats, que després acolliran  i potenciaran el color.

 

 

 

 

 

EL COLOR I EL GEST. Les capes de color es sobreposen, sovint de fosc a clar, un homenatge a Vermeer.  Materials incompatibles conviuen en un mateix suport per generar  matisos. La llum ocupa el pla, ja sigui aplicant blancs o rentant el color. 

Calendari

Setembre 2020
DilDimDimDijDivDisDiu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Contacte

EUGÈNIA MESTRE estudi de pintura

CARRER DEL PICA-SOQUES, 5

08192 SANT QUIRZE DEL VALLÈS

BARCELONA

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Creative Commons

Obra sota llicència CREATIVE COMMONS

ES PERMET DIFUSIÓ AMB RECONEIXEMENT DE L'AUTORA.

ES PERMET L'ÚS COMERCIAL AMB RECONEIXEMENT DE L'AUTORA.

ES PERMETEN OBRES DERIVADES AMB RECONEIXEMENT DE L'AUTORA.

Aviso Legal | Política de privacitat | Sitemap | Administración | Diseño ixole Ixole